Trondheim

Pådriv Trondheim skal øke hastigheten og kvaliteten på den bærekraftige byutviklingen i Trondheim. Vi jobber helhetlig for Trondheim, men med spesielt fokus på tre bydeler i første fase. Disse er Nyhavna, Elgeseter og Sluppen, som er bydeler i sterk utvikling.

Prosjekter

Nasjonal bærekraftssone for grønn sirkulær verdiskaping
Kan vi skape en regulatorisk sandkasse der ny bærekraftig teknologi og systemer kan implementeres før ny regulering er på plass?
Se alle prosjekter

Arrangementer

Ingen kommende arrangementer
Se alle arrangementer

Aktuelt

Hvordan engasjere deg i Pådriv Trondheim?
Det finnes flere måter å engasjere deg på. Her er lista...
De første bymøblene er ute! Levende Abels gate er i gang
Første tiltak i prosjektet Levende bygate i Abels gate er allerede i gang! Benker fra Trondheim kommune er satt ut i grøntområdene for å teste ut flere oppholdsplasser og -miljøer! I parken ved Døvekirka har vi også plassert bymøbler med plantekasser!
Oppsummert partnersamling 15 juni
Vi holdt en samling for våre partnere hvor de fikk vite om hva som skjer i Pådriv ellers i Norge og verden og en oppdatering av Pådriv Trondheim om interimfasen
Sammen for Elgeseter 1 & 2
I vår har Pådriv gjennomført to digitale samlinger med bærekraftig utvikling på Elgeseter i fokus - med over 50 deltakere på digital workshop!
Se alle saker

Bli med!

Du kan ta del i Pådriv på mange måter. Både som privatperson og som bedrift.

Som Pådriver blir du personlig del av en bevegelse av folk med ulik bakgrunn som samarbeider på tvers av fag, bransje og sektor. Det eneste du trenger er engasjement og vilje, litt tid og et ønske om å dele din kompetanse.

Bedrifter kan ta del i utviklingen av nettverket som partnere eller som eiere av prosjekter som har ambisjoner om å sette en ny standard for bærekraft i Pådriv-områdene.

Les mer om å bli del av Pådriv

Hvor er Pådriv?

Sluppen

Tenk deg: Sluppen og Star Trek. En high tech bydel med de smarte og nyskapende grepene for framtidens boliger, arbeidsliv og mobilitet. Har du lyst å utforske energisystemene, flyten av folk og de sømløse tjenestene for et hypermoderne byliv?

Les mer her

Elgeseter

Tenk deg: I Elgeseterområdet gror det fram et klekkeri for nye ideer. Her holder kunnskapens høyborg til, omkranset av et lekent ungdommelig pågangsmot. Har du lyst å være med å utvikle et konglomerat av åpne møteplasser der folk myldrer og deler tanker og ideer?

Les mer her

Nyhavna

Tenk deg: På Nyhavna vokser kunst i verdensklasse fram side om side med tradisjonell havnevirksomhet og gjenlevninger fra krigens dager. Har du lyst å utforske mulighetene, uttrykkene og aktivitetene en slik bydel trenger?

Les mer her

Partnere

Nettverksledelse

Styret

Arbeidsgruppe