Studentarrangement: Kick-off for studentlaget!

16/10/2023 16:30

Er du en student som brenner for å finne løsninger på utfordringer innen by- og samfunnsutvikling? Er dette noe du kunne tenkt deg å jobbe med når du er ferdig med studiene?  Da synes vi du burde bli med i Pådriv Oslo sitt studentlag! Studentlaget ble grunnlagt i 2022, og går nå inn i sitt andre år. På dette arrangementet får du mulighet til å bli kjent med Pådriv, studentlaget, og andre engasjerte og nysgjerrige studenter. Meld deg på, og ta med deg andre som er nysgjerrige på hva dette er!


Som medlem i studentlaget vårt blir du Pådriver på lik linje med de andre pådriverne hos oss, og studentlaget formidler og kobler dere til prosjekter i Pådriv. Du får mulighet til å jobbe med konkrete problemstillinger sammen med andre i Pådriv Oslo, få innblikk i arbeidslivet og bygge nettverk. Samling av studenter på tvers av institusjon, fag og utdanningsløp under temaet bærekraftig byutvikling er viktig. Du har ressurser og kompetanse som trengs når vi skal forme fremtidens byer!

Vi er fremdeles i prosessen med å forme hva studentlaget skal være. Dette arrangementet vil også være en mulighet til å komme med innspill.


Program:

16.30: Velkommen

16.45 - 17:05: Statusoppdatering og info fra Pådriv Oslo ved Mathilde Blichfeldt Mjønes

17:05 - 17:10: Bli kjent med studentlaget

17:15 - 18:00: Workshop: Flokete spørsmål

18:00 - : Pizza og mingling

18.30: Slutt

Hvor?

Sentralen, Øvre Slottsgate 3

Vi møtes i SoCentral sine kontorer i 5. etasje.

Påmelding til arrangementet.

Er du enda ikke medlem av Pådrivs studentlag? Da kan du enkelt registrere deg her!

Hva er Pådriv Oslo?

Pådriv er en arena der både små og store aktører er med på likefot. Sammen danner vi et partnerskap der vi definerer problemene og utfordringene, utformer nye løsninger, gjennomfører prosjekter og deler læring. Pådriv sitt åpne og likeverdige partnerskap gjør oss i bedre stand til å se og jobbe helhetlig, et sentralt virkemiddel for byer og steder som vil oppnå en mer bærekraftig utvikling.

Meld deg på her

Arrangementer i

Oslo