Pådriversamling: Hvordan kan vi skape liv på Ellingsrudåsen torg sammen?

14/3/2024 16:30

Ellingsrudåsen senter har hatt tomme lokaler i lang tid. OBOS, Bydel Alna, Ferd, lokale ildsjeler og Pådriv Oslo inviterer nå til en åpen samling der alle kan delta og tenke høyt sammen med andre - om hvordan vi kan samarbeide om å skape liv og godt innhold for innbyggere på Ellingsrudåsen senter (torgplassen og lokaler rundt). 

Samlingen blir lagt opp som en blanding av egenrefleksjon, samtaler i grupper og plenum, og det kreves ingen forkunnskap om tematikken for å kunne delta.

Program

Kl. 1630  Oppmøte ved t-banen. Kort befaring før vi går sammen til Forandringshuset

Kl. 17.00  Pådriversamling: 

  • Introduksjoner ved OBOS, Bydel Alna, Ferd og lokale ildsjeler
  • Samtaler i grupper og plenum

Kl. 18.30  Mat og deling i plenum

19.30 Ferdig for dagen

Målgruppe: Innbyggere, lokale organisasjoner/virksomheter, Pådrivere, Partnere og andre interesserte.

Har du spørsmål? Kontakt Mathilde Blichfeldt Mjønes

Illustrasjon: Esther Buchmann, Visuelle notater

På denne samlingen, får du muligheten til å tenke høyt om en konkret mulighet/utfordring (tema) sammen med andre inviterte Partnere og Pådrivere - samtidig som du får innblikk i en workshopmetodikk kalt 7milssteg, som du kan ta i bruk i eget arbeid/liv.

Gjennom en stegvis tilnærming med ulike øvelser, får dere en felles forståelse for tematikken, laget et fremtidsscenario og utarbeidet konkrete aksjonspunkter. Temaet det jobbes med på samlingen er meldt inn i forkant av en eller flere "temaeiere" - som også vil ta ansvar for å bringe innspillene fra deltakerne videre i etterkant.

Meld deg på her

Arrangementer i

Oslo