Sirkulær Ressurssentral inviterer til åpen dag i Ombygg-teltet

22/4/2023 11:00

Åpen dag for naboer og andre interesserte

Bor du i nabolaget og er nysgjerrig på Ombygg-teltet i Økern Torgvei 6? Eller er du opptatt av sirkulære løsninger, bærekraftige arbeidsplasser og ombruk av materialer? Vi arrangerer en åpen dag lørdag 22. april kl. 11 - 13, hvor du er velkommen!

Vi i Ombygg inviterer i samarbeid med Pådriv Oslo og Sirkulær Ressurssentral naboer og andre nysgjerrige til å få vite mer om hva som nå skjer i og ved Ombygg-teltet, en ombrukssentral for brukte byggevarer som ble åpnet 14. mars i år.

Vi ønsker å bruke denne dagen til å bli bedre kjent med nærmiljøet og utforske hvordan vi kan samarbeide om aktiviteter og tiltak som vil være til glede og nytte for dere naboer rundt Økern torg. Ikke minst ønsker vi å få til noe bra for og med barn og unge som bor i området.

Det blir mulighet for omvisning i og rundt Ombygg-teltet for de nysgjerrige.

Vi serverer boller, frukt, kaffe og saft. Vi håper å se mange av dere i løpet av de to timene. Etterpå håper vi mange av dere tar turen til Ulven torg, hvor Obos arrangerer Liv på torget, og starter opp stolpejakten Ulven-Vollebekk.

Du kan lese mer om Ombygg her og Pådriv Oslo her.

For mer informasjon til naboer om Ombygg-teltet og hvilke tiltak som gjøres for å være en god nabo, se Sirkulær Ressurssentral sine nettsider.

Meld deg på her

Arrangementer i

Oslo