Pådriv på øret

Publisert
28
/
9
/
22

Hvordan startet egentlig ideen om Pådriv, og ikke minst hvordan gikk det fra en idè til realitet? I den aller første episoden av podcastserien "Dette hadde jeg ikke fått til alene" får vi høre om Pådrivs tilblivelse og utvikling. Her er det mye inspirasjon å hente med tanke på å stå i usikre prosesser, verdien av å være flere som jobber for det samme, og det å tørre å utfordre etablert tankesett.

Du finner episoden på Apple Podcasts, Spotify eller der du hører på podcast.


Foreningen Pådriv er et konkret svar på bærekraftsmål nr 17 som slår fast at vi må samarbeide for å nå målene. Men hvordan samarbeide om å utvikle byen? Noen må være navet som samler de som burde samles, bygger tillit mellom partene og får ting til å skje. Foreningen Pådriv er denne noen. Det startet med 11 partnere og 1 prosjekt i Hovinbyen i 2016. Nå har det vokst til 63 partnere, 3 byer og 37 prosjekter som alle løser ting du ofte hører folk si at «noen»burde ta tak i, men som ingen kan klare alene. I denne episoden får vi høre hvordan Pådriv ble til og hvorfor samarbeid er nøkkelen.

Hvem står bak podcasten?
I anledningen 10 års jubileet til Pådrivpartner SoCentral, kommer de med 10 episoder i podcastserien "Dette hadde jeg ikke fått til alene". Dette er en podcast for deg som lurer på hvordan vi kan løse de store samfunnsutfordringene vi står ovenfor. Hvor skal vi i det hele tatt starte, og hva er de viktigste stegene vi bør ta? Du skal få høre om personer som utfordrer vedtatte sannheter og stivnede systemer. Det får de til ved å bygge et lag av gode hjelpere, - for utfordringene de tar på seg hadde de ikke klart å løse alene.

Nytt fra Pådriv

Oslo