Hvordan engasjere deg i Pådriv Trondheim?

Publisert
10
/
9
/
21

Så bra at du ønsker å sjekke ut hvordan du kan engasjere deg i Pådriv Trondheim!

Pådriv er for deg som ønsker å bidra inn i fellesskapet i Trondheim med din tid og kompetanse. Vi er så langt i Trondheim etablert på Elgeseter, og de neste bydelene er Nyhavna og Sluppen. Pådriv finnes også i Oslo, Arendal og Stavanger. I Trondheim kan du koble deg på på følgende måter:

Meld deg på interessentlisten

Er du nysgjerrig på hva vi gjør i Pådriv Trondheim og ønsker å følge med på det som skjer av arrangement, prosjekter osv. så er det første steget å melde deg på interessentlisten.

Meld deg på interessentlisten her

Engasjer deg på Facebook og Instagram

Du kan følge Pådriv Trondheim på Facebook og Instagram.

Er du interessert i hva som skjer på Elgeseter, følg Facebook-gruppa Sammen for Elgeseter.

Bli en Pådriver!

Har du noe du brenner for, og som du tror Pådriv kan hjelpe deg med? Eller har du et engasjement og en kompetanse som du ønsker å bruke for å gjøre Trondheim bedre og mer bærekraftig? Da kan det være at du er klar for å registrere deg som Pådriver!

Bli pådriver her

Bli partner

Representerer du en bedrift eller organisasjon og ønsker å støtte opp under arbeidet Pådriv Trondheim gjør? Da er du i godt selskap med våre 19 andre partnere, som bidrar med sin egen tid og kompetanse samt finansielle midler for å sikre foreningens økonomiske bærekraft.

Søk om å bli partner her

Kontakt nettverksledelsen

Har du lyst til å slå av en prat før du bestemmer deg for hvordan du kan bidra, så ta kontakt med nettverksleder Torstein Langeland på e-post eller telefon 954 611 57.

Nytt fra Pådriv

Trondheim