De første bymøblene er ute! Levende Abels gate er i gang

Publisert
17
/
6
/
21

Første tiltak i prosjektet Levende bygate i Abels gate er allerede i gang! Benker fra Trondheim kommune er satt ut i grøntområdene for å teste ut flere oppholdsplasser og -miljøer! I parken ved Døvekirka har vi også plassert bymøbler med plantekasser!

Foto: Guro Ranum (Pådriv)

Gjennom sommeren og helt til september vil du langs Abels gate og Elgeseter merke små og store endringer. Dette kommer som en del av prosjektet Levnde Abels gate. Dette er en bydelsfest som skal gjøre Abels gate og det nærliggende området til en mer levende, livlig og aktiv bydel, gjennom en midlertidig omstilling av gaten. I sommer skal område være en gate for byliv, lek og opphold.

Møblene du ser på bildene er en del av prosjektets første steg om å forvandle Abels gate (og tilgrensende områder) til en levende bygate i sommer. En levende bygate er en gate som midlertidig endres til en gate for byliv, lek og opphold. Prosjektet er et samarbeid mellom Pådriv, Bærekraftssenteret, Trondheim folkebibliotek og Bøker og bylab Elgeseter.

Bli med!

Har du andre ideer eller forslag til hvordan Abels gate kan omstilles til en levende bygate? Meld inn forslag til prosjektet gjennom Pådriv kanalene eller ta direkte kontakt med nettverksleder.

Prøv møblene og meld tilbake hva du synes! Har du forslag eller innspill til hvor møblene bør stå? Det er QR koder på møblene med et tilbakemeldingsskjema, eller så kan du ta kontakt her!

Foto: Guro Ranum (Pådriv)

Nytt fra Pådriv

Trondheim