Kulturell sykkelsafari i Hovinbyen

Monday, October 18, 2021

5 ledige plasser til pådrivere! Meld deg på ved å sende e-post til jj595@kirken.no

Program:

Møtested Sinsen kirke. 

Sinsen kirke fyller 50 år i år. Dette markeres med en rekke arrangementer utover høsten. Konserter, kunstutstilling og jubileumsgudstjeneste 7. november sammen med biskop Kari Veiteberg.

Sokneprest Ole Andreas Holen holder kirken åpen fra kl. 10.00 for de som kan tenke seg en liten tyvstart på safarien, og vil gi en kort info om kirken og programmet utover høsten 10.25.


Økern Portal

10.45 har vi avtale med Liv Opsahl, gartner som jobber for U-reist. Hun tar oss med opp på «Økerns tak» og en spennende ny verden med mange muligheter. 

Gå inn på denne linken for mer info: www.u-reist.no/bonder-i-byn


Kloden Teater og Scene

11:45 møter vi Mari Haugen, produsent hos Kloden i Kabelgata. Hun er vår guide på Kloden og Scenekunstbruket og vil fortelle om arbeidet, produksjoner og planer som foreligger.

Hun vil også, sammen med diakon Renate Egeberg-Jensen, fortelle litt om et konkret prosjekt: «leser søker bok». Dette er et prosjekt som skjer i samarbeid med «leser søker bok», Kloden, Kuben læringsarena og Den Norske Kirke/Kirken i Hovinbyen.

www.kloden.no

www.kloden.no/2021/09/29/fribyforfatter-pa-besok-til-kloden-og-kuben/


TRAP

Vi drar videre til det gamle kabeltårnet, Oxertårnet, som er blitt et spennende sted for innovasjon på kulturfeltet. Oxer eiendom er eier av tårnet, og har etablert konseptet «Tårnet kulturarena».

Vi besøker TRAP i 9. etg. Her får vi en presentasjon av hva TrAP står for og driver med.

Det blir også servert litt mat og drikke og rom for spørsmål og samtale.

For mer info: www.trap.no/info


Siste post på sykkelsafarien er Østre Aker kirke og anlegget rundt med kirkegård og den nylig anlagte Ulven nærmiljøhage.

Meld deg på her

Arrangementer i

Oslo