Bli med på Innovasjonscamp

Friday, November 5, 2021

Velkommen til innovasjonscamp!

Bli med på en inspirerende helg der du arbeider i tverrfaglige team og utvikler løsninger for sosial inkludering, inkluderende arbeidsliv og samskapende byer og lokalsamfunn. Vi heier på mangfoldets muligheter og trenger dine ideer til hvordan vi kan bli et mer inkluderende samfunn.

Innovasjonscampen er en del av Impact Challenge, et innovasjonsprogram som skal skape løsninger på samfunnsutfordringer. I denne kreative fasen skal vi utvikle løsninger. Dette betyr ikke at du må ha en løsning eller idé klar for å delta - men at du er sulten på inspirasjon, kunnskap og å lære i fellesskap med andre. 

Du vil bli presentert for nye perspektiver samtidig som du lærer innovasjonsmetodikk i praksis. Våre fasilitatorer og bidragsytere vil lose dere trygt gjennom. Det blir også rikelig med hygge, god mat og tid til å stifte nye bekjentskap. I løpet av helgen vil også flere ressurspersoner være tilgjengelig som “bøker” du kan lese - i et levende bibliotek. Dette for å gi deg dypere innsikt i utfordringene som må løses og bredere forståelse for menneskene løsningene faktisk utvikles for.

Arrangementet er gratis å delta på, men vi har begrensede plasser. Fyll ut skjemaet under, og vi kontakter deg fortløpende med beskjed om du er tatt med i programmet. I år strekker Impact Challenge seg nasjonalt, og innovasjonscampen gjennomføres parallelt i tre byer - Bergen, Kristiansand og Oslo. Vær sikker på at du huker av for riktig by nederst i søknadsskjemaet. Innovasjonscampen er et fysisk arrangement, praktisk informasjon om oppmøte i respektiv by kommer på mail.I Oslo vil Innovasjonscampen arrangeres av SoCentral på Sentralen midt i Oslo.


Meld deg på her

Arrangementer i

Oslo