Behind-the-scenes på Nydalen Fabrikker!

19/4/2023 14:00

Arbeidsgruppen for Sirkulær Produksjon i by i Pådriv inviterer til befaring på Nydalen Fabrikker! Vi ønsker å spre engasjement rundt sirkulære løsninger ved å løfte opp gode initiativ og dele kunnskap ved å vise konkrete eksempler som inspirerer.

Onsdag 19. april, klokken 14.00-15.00 inviterer vi Pådrivere, Partnere og andre interesserte til å bli med oss på denne befaring på Nydalen Fabrikker hvor vi skal få se litt behind-the-scenes og få høre om deres tilnærming til sirkulær produksjon.

Nydalen Fabrikker er et hot tema! Men hvis du ikke har hørt om de før er dette det dreier seg om: "I 2023 fylles den gamle redskapsfabrikken i Nydalen opp med butikker, verksteder, mat og drikke. Nydalen Fabrikker blir et annerledes kjøpesenter, et slags marked om du vil, der du kan finne klær, møbler, elektronikk, interiør, mat og mye annet - og møte folka som lager dem. Hos oss kan du kjøpe nytt, redesignet eller brukt, og du kan komme og få reparere det du allerede har. Du kan komme for å være med på kurs, arrangementer og konserter - eller du kan komme bare for den gode maten!"

Dere finner mer info om stedet på:
www.nydalenfabrikker.no  
Instagram: nydalenfabrikker
Facebook: facebook.com/nydalenfabrikkeroslo  

Meld deg på her

Arrangementer i

Oslo